Kjøp online

Siste nytt

%

På alle bedriftsinterne kurs ut 2021

Seminar: Sikkerhetsregime 

1. Oktober

Produkter

Jobbe remote

Situasjonen med Covid-19 fører med seg behov for å kunne jobbe fra andre steder.
Hvordan løser man dette, og hva må du passe på.

Få bedre kontroll på virksomheten

Bruk styringsverktøyet Kamude CRMAP til å synliggjøre risiko og samsvarsavvik i din virksomhet. 

Klar for Nasjonal Sikkerhetsmåned?

I 2019 deltok over 600 virksomheter i Nasjonal Sikkerhetsmåned. Med e-læring fra XtraMile ble en rekke kommuner, skoler, helseforetak og private bedrifter bedre rustet mot skadelig e-post, sensitiv informasjon på avveie eller at forretningshemmeligheter havner i sosiale medier.

Bli med på årets dugnad og hold dine ansatte oppdatert på årets sikkerhetstrusler.

Ta kontakt med oss på salg@adaptiva eller 21 42 08 50 for å høre om hvordan våre sikkerhetseksperter kan bistå dere med gjennomgang av deres sikkerhetsløsninger, holde kurs og seminar tilpasset deres virksomhet. 

Omtaler

Tilbakemeldingene på forelesningene mine på Microsoft Universitys Cloud Security-track har kommet. Agendaen hadde sexy ting som sikkerhetsmodeller, risikovurdering, praktisk pentesting, ISO27001 audits, GDPR og governance. 8,79 av 9 poeng, og litt skryt fra deltagerne om hva som var best:

“En person med meget god kunnskap innenfor sitt felt. I tillegg var han veldig flink til å svare på alt mulig av spørsmål som måtte komme fra oss.

“Dyktig foreleser, med god kunnskap til emnene vi har gått gjennom. Også fint at vi startet veldig basic for de som ikke har så mye IT og sikkerhets kunnskap fra før.””

“Læreren”

“Testing different kind of “hackin” tools for educational purpose.”

“An engaging lecturer who made it easier to pay attention and follow along.”

Ojess, detta var moro!